Madordningen

På Frejaskolen har fået bevilling til skolemad. Eleverne kan derfor få dagens frokost- og eftermiddagsmad med en forældrebetaling på 20 kr. om dagen.

Cirka 80 % af eleverne er med i ordningen, og de fleste forældre er glade for ikke at skulle smøre madpakker. Og rigtig mange børn er glade for at have køkkentimer sammen med vores kokke. Det bliver ofte et fristed, hvor vi ser særlige kompetencer hos eleverne komme i spil.

Det får eleverne, hvis de deltager i ordningen

• Til frokost serverer vi et måltid kold eller varm mad. Én gang om ugen serverer vi rugbrød med forskelligt pålæg
  • Om eftermiddagen serverer vi typisk frugt og groft brød
  • Vores dygtige kokke sammensætter menuen, som løbende kan ses på Aula
  • Maden er sund, varieret, børnevenlig og overvejende økologisk

Det koster det at deltage i ordningen

• Frokost og eftermiddagsmåltid betales under ét. Prisen er 20 kr. om dagen, som betales månedsvist forud. I betaler for antallet af skoledage i måneden

Sådan tilmelder og framelder I jeres barn

• I kan til- eller framelde jeres barn ved at kontakte kontoret på telefon 33 66 63 00 eller på mail: frejaskolen@kk.dk

Sådan betaler I

• I opretter en konto og betaler for maden med et kreditkort på freja.skolemad.dk. I kan tilmelde jer automatisk optankning, så I ikke skal tænke på at betale hver måned.

Sådan stopper I betalingen

• Hvis I ønsker at framelde jer ordningen, er det ikke er nok at stoppe betalingen på hjemmesiden. Det skyldes, at vi ønsker en klar aftale med jer som forældre, inden vi stopper madordningen.

Særbehandling i form af særlige madønsker

• Køkkenet forsøger at tilpasse menuerne, så flest muligt kan spise maden. Vi tager hensyn til, om barnet spiser svinekød eller har særlige (lægedokumenterede) allergier. I disse tilfælde tilbyder vi alternativ mad, men vi kan ikke tilberede helt separate måltider.

Fravær som følge af sygdom eller ekstraordinær ferie

• I får ikke rabat eller penge tilbage, hvis jeres barn er syg, eller hvis I holder ekstraordinært fri

Skolefridage og skoleferier

• Køkkenet laver ikke mad på skolefridage, da køkkenet selv holder ferie og afspadserer. Prisen for madordningen er beregnet ud fra 200 skoledage
  • Fritidsordningen tilbyder eftermiddagsmad på skolefridage og skoleferier, men børnene skal selv have madpakker med

Hvis jeres barn ikke kan lide dagens menu

• Hvis jeres barn ikke kan lide dagens menu, giver I enten barnet noget mad med hjemmefra, eller også bliver barnet tilbudt brød og gulerødder (eller lignende).

Kontrolrapporter