MENU
Aula_close Layer 1

Klub Rughave

Klub Rughave

 

Klub Rughave
Rughavevej 10
2500 Valby

Kontakt
Hovednummer: 33661318
Kontor: 33661316
E-mail: kareha@kk.dk - Karen M. Hansen (også kaldet Dete)
Klubben kan også kontaktes via Aula.

Du kan ringe til os hver dag fra kl. 12.00. Du kan også lægge besked på telefonsvareren, og så ringer vi dig op.

 

Åbningstider

 

Dagklubben

Mandag kl. 13:30 - 17:00

Tirsdag–torsdag kl. 14:00 - 21:00

Fredag kl. 12:00 - 17:00

 

Aftenklubben

Tirsdag, onsdag & torsdag til kl. 21:00

 

Åbningstider under ferie

Dagklubben:

Mandag – fredag fra kl. 8:00 - 17:00

 

Klub Rughaves visioner

 

I Klub Rughave arbejder vi med venskaber, medbestemmelse, sundt liv, motion, sund kost og et godt ungdomsliv. Det afspejler sig i hverdagen og klubbens aktiviteter.

 

Praktiske oplysninger

 

Mobil

Du må gerne have mobiltelefon i klubben, men du skal vise hensyn til andre, når du taler i telefon eller bruger den på anden måde.

Kontaktpersonen

Som medlem af klubben har du en kontaktpædagog, som har den primære kontakt til dig og din familie.

Personlige oplysninger

Det er vigtigt, at du udfylder stamkort, diverse samtykkeerklæringer og andre udleverede papirer og giver dem til Klub Rughave. Husk at fortælle os det, hvis du flytter, skifter mail eller telefonnummer.

Sygdom

Hvis du er syg eller fraværende, skal du melde afbud til aftenklubben, hvis du er tilmeldt den pågældende aften.

Chiosk Norris

Til dagligt har du købe lidt at spise og drikke i Chiosk Norris. Her er der juice, nudler og andet godt. Beløbet kan trækkes fra madklippekortet og afregnes løbende eller betales kontant.

Klubråd

I klubben har vi et velfungerende klubråd, som består af tre medlemmer og to pædagoger. Vi holder møde i klubrådet en gang om måneden. Her kan medlemmerne af klubrådet ytre sig på egne og andres vegne. Derudover har vi en ungepostkasse, hvor du kan skrive ideer og ønsker.

 

Dagligdag

 

Rutiner i dagligdagen

Når du har tjekket ind, kan du gøre, hvad du har lyst til. Mange vælger at spille på computer-spillekonsol, læse, være aktive i hallen eller blot hyggesnakke i f.eks. Cafeen. Vi skriver aftenklubbens aktivitet og program på tavlerne i vindfanget ved indgangen. På den store tavle ved indtjek kan du få overblik over dagens aktiviteter og se, hvilke pædagoger der er på arbejde, og hvor de er i løbet af dagen.

Daglig struktur

Hvis du har brug for det, kan du få et dagskema. Som nævnt er dagens aktiviteter skrevet på tavlen ved indtjek. Du kan også se det faste dagprogram på bagsiden af klubplanen.

Klubplan

Hver måned laver vi en plan for Klub Rughave. Den indeholder månedens aktiviteter, menu og andre relevante oplysninger. På planen kan du se en tilmeldingsblanket yderst til højre. Den skal returneres til klubben. Når du melder dig til, skal du fortælle, hvilke aftener du kommer. Du skal også fortælle, hvis du ikke ønsker at spise med. Vi sender klubplanen pr. mail. Du kan også få den på papir.

Det er vigtigt, at du afleverer tilmeldingen til tiden.

Klubaften

Klub Rughave har aftenåbent til kl. 21.00 tirsdag, onsdag og torsdag. I aftenklubben har vi forskellige arrangementer, som du kan melde dig til. Af hensyn til vores planlægning skal du framelde dig aftenklubben dagen før.

I aftenklubben slutter vi kl. 20:40. Hvis du skal med taxa, skal du hentes der. Hvis du selv kan tage hjem, kan du være i klubben til kl. 21:00.

Hvis du tilmelder dig aftenklubben på dagen, skal du gøre det inden kl. 15:40.

Rutiner i aftenklubben

Afhængig af aktiviteten starter aftenklubben som regel kl. 15:40. Her holder vi køkkenmøde og gennemgår programmet.

I aftenklubben hjælper vi alle med at købe ind, lave mad, dække bord, vaske op osv. I klubbens vindfang hænger et program over aftenens aktiviteter.

Du kan altid komme med ideer til en klubaften eller planlægge en aften sammen med pædagogerne.

Andre gange planlægger medarbejderne dagens forløb. Det afhænger af aktiviteten.

Hvis du tilmelder dig aftenklubben, skal du deltage i aktiviteten den pågældende aften.

Bindende tilmelding

Hvis du melder dig til en aktivitet eller en klubaften, skal du deltage i aktivitet, indkøb og madlavning. Hvis du ønsker at melde dig fra, skal det ske dagen før. Det gælder naturligvis ikke ved sygdom.

Taxa

Vi har en taxaordning tilknyttet Klub Rughave. Hvis du skal bruge taxaordningen, skal det ske ud fra dine behov. I dagtimerne kræver det en særlig bevilling. I aftenklubben kan du benytte taxaordningen. Nogle benytter kun taxa i vinterhalvåret, mens andre ikke bruger taxaordningen.

Private ejendele

Du er velkommen til at tage dine egne ting med i klubben, f.eks. spillekort, film osv. Det er dog på dit eget ansvar. Hvis du ønsker at tage spillekonsoller med, skal du aftale det med en medarbejder.

 

Økonomi

 

Kontingent/forældrebetaling

Hvis du er fyldt 14 år, skal du betale et kontingent på 69 kr. pr. mdr. Det opkræves af Københavns Kommune. Du skal være opmærksom på, at beløbet reguleres, når du fylder 14 år – ellers skal du kontakte forældrebetalingen. (Kontakt Dete (klubbens leder) for nærmere besked på kareha@kk.dk).

Brugerbetaling

Klub Rughave har – ved særlige lejligheder – brugerbetaling. Klubben oplyser om brugerbetaling via månedsplanen eller på anden vis. Der er bl.a. brugerbetaling for materialer til værksteder el. lignende, som vil være 50 %. Det gælder hovedsageligt dyre materialer som træ, stof, ler, glas osv. Der kan også være brugerbetaling på ture ud af huset, f.eks. restaurantbesøg, biograf, bakketur m.m.

Madklippekort

I aftenklubben laver vi lette anretninger sammen. Dem kan du få for 25 kr. Du kan betale forud, så vi trækker 25 kr. fra det beløb, du har stående. Du kan også tage madpakke med og spise den sammen med os andre, hvis du ikke kan lide aftenens menu. Du skal dog huske at fortælle det til personalet i god tid. Hvis du selv har madpakke med, opkræver vi ikke 25 kr.

Hvis du ønsker at få mere at vide, er du altid velkommen til at ringe eller besøge os i klubben.

Vi ses!

Med venlig hilsen

Personalet i Klub Rughave